Kamuran KIZILBOĞA/TİRE (İzmir), () - İZMİR'in Tire İlçesi'nde, psikolojik tedavi gören çiftçi 24 yaşındaki Engin Tekin, kendini evinin garaj kapısına asarak yaşamına son verdi.
Toparlar Mahallesi'nde yaşayan, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen çiftçi, evli ve 2 çocuk babası Engin Tekin, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Arkadaşları ile birlikte dün kahvehanede vakit geçiren Tekin, bir süre sonra kimseye haber vermeden evine döndü. Evinin garaj kısmında eline geçirdiği bir iple kendini astığı belirlenen Tekin'in cesedini, sabah eşi Selma Tekin ve annesi Şadiye Tekin buldu. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Engin Tekin'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
VEDA GİBİ NOT BIRAKTI
Son zamanlarda içine kapanık bir davranışlar sergilediği öğrenilen Tekin, ölümünden kısa bir süre önce, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında, "Bu dünyada ölümden başkası yalan diyorlardı da inanmazdım. Unuttukları bir şey var. Yalan belki de bu dünyaya gelişimiz. Tıpkı yaşarken ölmeyi hissetmek gibi" notunu paylaştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

KK(İÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)