İZMİR'in Tire İlçesi'nde 58 yaşındaki Süleyman Kibritçioğlu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bağ evinde göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Jandarma ekipleri, cinayeti kimin ve neden işlediğini araştırmaya başladı.
Bugün sabah saatlerinde İpekçiler Mahallesi Şeytankısığı Mevkii 10 numaradaki bağ evine hayvanlarını kontrol etmek için giden Ekrem Kibritçioğlu, babası Süleyman Kibritçioğlu'nun bahçede yatan kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Şoke olan Ekrem Kibritçioğlu durumu, sağlık ve polis ekiplerin bildirdi. İhbar üzerine bağ evine gelen acil yardım ekipleri, göğsünden av tüfeğiyle vurulduğu belirlenen, çiftçilik ile havyancılıkla uğraşan evli 3 çocuk babası Süleyman Kibritçioğlu'nun olay yerinde öldüğünü tespit etti.
Olay yerinde yapılan inceleme sonrası sol bileğinin kırıldığı görülen Süleyman Kibritçioğlu'nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekrem Kibritçioğlu ve çevredeki komşuları ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü. Komşular dün akşam saatlerinde ev yakınlarından 2 el silah sesi duyduklarını, domuz ürkütmek için ateş açılığını sanıp önemsemediklerini söyledi.
Jandarma ekipleri, cinayeti kimin işlediğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI