KÖY MEZARLIĞINDA DEFNEDİLECEKLER

İzmir'in Tire İlçesi'nde, cinnet sonucu ölen 4 kişinin cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı, Yapılacak otopsi sonrası ailelerine teslim edilecek olan cenazelerin yarın (pazartesi) Tire”ye bağlı Gökçen Beldesi Kahrat Mahallesi'ne getirileceği belirtildi. Kahrat Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından 4 kişinin köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin bölgede olası bir olumsuzluğa karşı önlem aldığı görüldü.

CENAZELERİN KAMYONETLE TAŞINMASINA TEPKİ

Olayda yeğenini kaybeden amca 57 yaşındaki Ziya Tabakoğlu, "Sevgililer gününde arkadaşlarıyla bir mekana eğlenmeye gitmişler. Orada Perihan tuvalete gitmiş yanındaki bayan arkadaşıyla. Bayan arkadaşı elindeki sigarayı tutması için ona vermiş. Mehmet bunu görünce kavga çıkmış. Akşamda karısını babasının evine bırakmış. Bugün de buraya gelerek Perihan'ı vurup evine dönmüş. Orada da iki çocuğunu öldürüp intihar etmiş. İnsanlar silahla hiçbir şeyi çözemez en azından sorunları varsa boşanmalılar” dedi.

Cenazelerin kamyonete yüklenip otopsiye gönderilmesine tepki gösteren Perihan Kostak”ın babası Mehmet Özenç (54), "Üzgünüz. kızımı torunlarımı kaybettim. Ardından cenazeler Tire Devlet Hastanesi”ne kaldırıldı. Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazeleri bir kamyonetin kasasına yüklediler. Üzerine yağmur yağar diye naylon çadır örttüler. Cenazelerin kamyonetle taşınması ne demek, Cenaze aracı yok mu. Kime sorduysam yetkim yok dedi, Bu ne biçim iş” diye konuştu.

TİRE (İzmir), () KÖ(SSA)