Erdem KÖSE/GAZİPAŞA (Antalya), () - ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde, kırmızı ışık ihlali yapan 49 yaşındaki Muzaffer Erken'in kullandığı TIR'ın çarptığı panelvan tipi araçtaki Süleyman ve Mustafa Koç yaralandı.
Antalya-Mersin karayolundaki kaza, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Mersin istikamete seyreden Muzaffer Erken yönetimindeki 31 YP 207 plakalı TIR, kırmızı ışık ihlali yapınca 40 yaşındaki Süleyman Koç'un kullandığı 07 LGN 42 plakalı panelvan tipi araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araç, savrularak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.
Kazada panelvan sürücüsü Süleyman Koç ve yanındaki oğlu 19 yaşındaki Mustafa Koç, araçta sıkıştı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri, yaralıları kurtarmak için seferber oldu. İlk müdahaleleri araç içinde yapılan yaralılardan Mustafa Koç, sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne gönderildi.
TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI
Ekipler daha sonra boyun zedelenmesine karşı boyunduruk takarak önlem aldıkları Süleyman Koç'u kurtarmak için çalışmalara başladı. Yarım saat süren çabalar sonunda Süleyman Koç da sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye gönderildi. Tedaviye alınan baba ve oğlun hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Muzaffer Erken ise gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI