Kağıthane’de, motosikletiyle ters yöne giren sürücüye panelvan çarptı. Motosikletlinin bacağı kırılırken panelvan sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kaza İmrahor Caddesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 ZA 6515 plakalı araç sürücüsü Rasim Karip İmrahor Caddesi'nden Kağıthane yönüne ilerlediği sırada 34 BF 8109 plakalı motosikleti ile ters yönden caddeye çıkan bir kuryeye hızla çarptı. Kaza sonucu yola savrulan ve soyadı öğrenilemeyen motosikletli kuryenin sol bacağı çeşitli yerlerinden kırıldı. Araç sürücüsü Rasim Karip ise kazayı kolundaki hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Motosiklet sürücüsü ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kazada kolundan hafif yaralanan araç sürücüsü Rasim Karip olay yerine gelen bir diğer ambulansta ayakta tedavi edildi.
Rasim Karip, "Ben düz gidiyordum. Yolumdaydım. Yeşil ışık yanıyordu. Benim yanımdaki araç motorluya yol vermiş. Ben onu fark etmedim. Yoluma devam ettim. Aradan çıktı. Hiç sola bakmadı. Ben direkt vurdum. Hem geldiği yön hem geçtiği yön ters, ters yöne geçmeye çalıştı. Benim bir suçum yoktu. Ama bacağında kırık var inşallah sakat kalmaz" dedi.
Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.