Teröristlerin Sızdığı Nazımiye'de Sokağa Çıkma Yasağı
Tunceli'nin Nazımiye ilçesine farklı yönlerden sızan ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1'i ağır 3polis yaralandı.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ
Tunceli Valiliği, çatışmaların sürdüğü ilçede ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
Güvenlik kaynaklarınca, Nazımiye ilçesinde teröristlerce ilçe jandarma ve ilçe emniyet amirliğine eş zamanlı düzenlenen saldırının ardından, ilçe merkezinde ve çevresinde terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, örgüt mensupları tarafından patlayıcı madde yerleştirilmesi ihtimali ile yapılabilecek tuzaklamaların tespit edilerek imhası ve vatandaşların can güvenliğinin korunması maksadıyla ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.
OPERASYON SÜRÜYOR
Bu arada, ilçe merkezinde sabah saatlerinde başlatılan operasyonun, takviye birliklerin katılımıyla devam ettiği öğrenildi.
YARALI 2 POLİS ELAZIĞ'A SEVK EDİLDİ
Saldırıda yaralanan 2 polis, helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne getirildi. Buradan ambulanslarla alınan yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.