MERSİN'de minibüs şoförü 52 yaşındaki Nüfel Erdil, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki Mehtap T.'nin kendisini terk etmesi üzerine kadının çalıştığı işyerinin önünde tabanca ile başına 1 el ateş ederek intihar etti.
Olay, Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki Bağcılar İşhanı'nın 2'nci katıda meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Nüfel Erdil, 10 yıldan bu yana birlikte yaşadığı ve 1 hafta önce ayrıldığı Mehtap T.'nin çalıştığı muhasebe bürosuna geldi. Telefon ile aradığı Mehtap T.'nin telefona yanıt vermemesi üzerine onun yanındaki arkadaşına cep telefonu ile ulaşan Nüfel Erdil, eski sevgilisinin dışarıya çıkmasını ve kendisi ile konuşmasını istedi.
Bu isteğine olumsuz yanıt nalan Nüfel Erdil, yanında getirdiği tabancasını çıkararak, ayrıldığı Mehtap T.'nin çalıştığı işyerinin kapısının önünde başına tek el ateş etti. İhbar üzerine kısa sürüde olay yerine ulaşan polis, merdivenlerde Nüfel Erdil'in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Yapılan inceleme ardından Nüfel Erdil'in cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Ayrıldığı Nüfel Erdil'in işyerinin önünde intihar etmesiyle büyük şoke olan Mehtap T., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İşhanı çıkışında gazetecileri gören genç kadın, bir arkadaşının sırtına kapanarak yüzünü gizledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mİ(BK/İD) (FOTOĞRAFLI)