Çağatay KENARLI-Uzay KESMEN/İSTANBUL, () TEM Otoyolu Tekstilkent yol ayrımında meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Yapılan olay yeri ve incelemenin ardından cesetler yaklaşık 2 saat sonra olay yerinden kaldırıldı.
Kaza, 06.15 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Tekstilkent yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Alper Alkaya yönetimindeki 34 HZ 2692 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle orta refüjdeki yön gösterme levhasının direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Sürüklenen otomobil yaklaşık 20 metre mesafede durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler önce otomobilde sıkışan Azerbaycanlı Arzu Abdulleyeva'yı yaralı olarak araçtan çıkardı.
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Abdulleyeva, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri sürücü Alper Alkaya ve yanındaki kadını yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu otomobilden çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde Alkaya ve otomobilde bulunan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve inceleme ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis kazada ölen kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kaza sebebiyle kapanan yan yol otomobilin kaldırılmasının ardından yaklaşık 3 buçuk saat sonra trafiğe açıldı.
(FOTOĞRAFLI)