SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Kızılcıkormanköy'de tek katlı evde oturma odasındaki televizyonun patlaması üzerine yangın çıktı. Olay sırasında odada bulunan 3 yaşındaki Samet ve annesi yara almadan kurtulurken, ev kullanılmaz hale geldi.
Kızılcıkormanköy'de Ömer Özer'e ait tek katlı evde, oturma odasındaki televizyonun patlaması üzerine yangın çıktı. Evde bulunan Samet'in televizyonun patladığı sırada çizgi film izlediği öğrenildi. Patlama sonrası kendilerini salona atan anne ile oğlunu dede Ahmet Özer son anda dışarı çıkardı.
Patlamanın etkisiyle oturma odasından başlayan yangın, kısa sürede evi sararak büyüdü. Olay yerine çağrılan Büyükşehir Belediyesi Akyazı İtfaiye ekiplerine destek olarak, alevlerin yandaki evlere sıçramaması için Adapazarı İtfaiye ekipleri de geldi. Yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınsa da, tek katlı ev kullanılamaz hale geldi. Büyük bir kısmı yanan evin yeni yapıldığı, ailenin kısa bir süre önce eve taşındığı öğrenildi.
Yangından torunu ve gelinini kurtaran Ahmet Özer, "Televizyon patlaması üzerine yangın çıktı. Evde gelinim ve torunum vardı. Çok şükür kimse yara almadı. Onları son anda dışarı çıkarttıktan sonra hemen itfaiye ekiplerine haber verdik" dedi.