Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, ()  ÜMRANİYE'de bir cami derneğine girerek LCD televizyon çalan hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Parseller Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne geçtiğimiz ay giren hırsızlar, içeride bulunan LCD televizyonu çaldı. Dernek çalışanı Yılmaz Köse de hırsızlık olayını polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Güven Timleri ve Ümraniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek, eşkal belirledi.

HIRSIZLAR KAMERADA
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yürüyerek gelen bir kişi camdan içeriye bakıyor. Daha sonra, yüzünü kapatan ikinci hırsız da geliyor. Hırsızlardan biri, elindeki tornavidayla pencereyi açarak içeri giriyor. Onun ardından, ikinci hırsız da açılan pencereden içeri giriyor. Dernekte 30 saniye kalan hırsızlar, LCD televizyonu alarak dışarı çıkıyor... Ellerindeki televizyonla yürüyen hırsızlar bir süre sonra karanlıkta kayboluyor.

YAKAYI ELE VERDİLER
Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda, hırsızlıktan sabıkası olan 2 kişiyi yakaladı. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CC (MK) (FOTOĞRAF)