ANTALYA'nın Lara bölgesinde dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla telefonla konuşurken denize düşerek kaybolan 20 yaşındaki Bektaş Canbolat'ın cesedi bulundu. Canbolat'ın yakınları, ceset denizden çıkarılırken gözyaşı döktü.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Lara bölgesindeki falezlerde meydana geldi. Arkadaşı E.K. ile bir alışveriş merkezinden çıktıktan sonra Lara bölgesindeki falezlere gelen Bektaş Canbolat, iddiaya göre düştüğü bölgenin hemen altında bulunan mağara gibi yerdeki arkadaşlarıyla telefonla görüştü. Arkadaşlarının bulunduğu noktaya ulaşmak için telefonla destek alan Canbolat, dengesini kaybederek bir anda denize düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, deniz polisi ve itfaiye ekipleri, havanın karanlık ve sisli olması nedeniyle arama çalışmalarını sonlandırdı.
Deniz polisinin sabah erken saatlerden itibaren başlattığı arama çalışması, saat 10.00 sıralarında sonuç verdi. İki dalgıç polisin denizden çıkardığı Bektaş Canbolat'ın cesedi, zodyak botla Kaleiçi'ndeki marinaya getirildi. Burada yapılan incelemenin ardından Canbolat'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.
Canbolat'ın yakınları, cesedin çıkarılmasıyla gözyaşı döktü. Kaleiçi Marina'ya gelen baba Beydili Canbolat, teşhis sırasında gözyaşlarını tutamadı. Bektaş Canbolat'ın bir otelde gündüzleri animatör, akşamları da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi.