Sayın Yazıişleri müdürlerine
İlk geçilen haberde olayın nedeni ve öldürülenlerden birinin isminin kaynağından yanlış verildiği için haberi düzeltip yeniden veriyoruz.
-------------
YENİDEN

İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), () - OSMANİYE'nin Düziçi İlçesi'nde 44 yaşındaki Ali Bekmezli, aralarında husumet olan yeğenleri 27 yaşındaki Aysel İdil, 23 yaşında Murat ve 22 yaşındaki Hüseyin Bekmezli'yi av tüfeğiyle öldürdü.
Olay, öğle saatlerinde Karkın Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hakkında 'Ormandan kütük çalıyor' diye İlçe Orman İşletme Şefliği'ne yapılan şikayetten dolayı Ali Bekmezli hakkında cezai işlem yapıldı. Kendisini alt sokakta oturan yeğenleri Hüseyin ve Murat Bekmezli'nin şikayet ettiğini öne süren Bekmezli, 'Sizin yüzünüzden ceza aldım' deyip onları bir daha evinin önünden geçmemesi konusunda uyardı.
Murat ve Hüseyin Bekmezli, kendilerine yardıma gelen ablası 2 çocuk annesi Aysel İdil ile birlikte tarlaya çalışmaya giderken amcaları Ali Bekmezli'nin evinin önünden geçti. Bu sırada evin balkonuna çıkan Bekmezli, 'Ben size buradan geçmeyin demedim mi?' deyip yeğenlerine balkondan 'pompalı' diye tabir edilen otomatik av tüfeğiyle ateş etti. Aysel İdil olay yerinde yaşamını yitirirken, Murat ve Hüseyin Pekmez kardeşler götürüldükleri Düziçi Devlet Hastanesi'ne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Bekmezli ise olaydan sonra kaçtı.
Olayı duyan ailenin yakınları sinir krizi geçirirken, soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI