İZMİR’in Tire İlçesi’nde, boya ustası 51 yaşındaki Ahmet Gazcı, günübirlik işlerde çalışan damadı, 25 yaşındaki Melih Duman ile devamlı geliri olan bir iş bulması için uyarması ardından tartışma çıktı. Öfkeli damat, av tüfeğiyle kayınpederini öldürdü.
Olay, Tire İlçesi Fevzipaşa Caddesi’ndeki Ali Efe Hanı önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası Ahmet Gazcı, kendini ziyarete gelen ve günübirlik işlerde çalışan damadı Melih Duman’ı ailesinin ihtiyaçlarını karşılaması için sürekli geliri olan bir iş bulması için uyardı. İki çocuk babası Duman, kendisini uyaran kayınpederiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen Melih Duman, sinirlenerek evine gittikten sonra ruhsatsız av tüfeğini alıp, kayınpederini beklemeye başladı.
3 EL ATEŞ ETTİ
Ali Efe Hanı önünde kayınpederini gören Melih Duman, av tüfeğiyle 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Gazcı, çağrılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Damat Melih Duman ise, polis tarafından gözaltına alındı. Tedavi altına alınan Ahmet Gazcı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisteki ilk ifadesinde kayınpederinin, yaşamına çok fazla müdahale ettiğini öne süren M.D., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.