İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, () - OSMANİYE'de 60 yaşındaki Abdurrahim Tüzer, tartıştığı damadı 34 yaşındaki Ömer Muğlu'yu tabancayla vurarak öldürdü.
Olay dün saat 21.30 sıralarında Alibeyli Mahallesi Dadaloğlu Caddesi Özlem Yeni Kent Apartmanı B Blok'ta meydana geldi. Eczanede kalfa olarak çalışan Ömer Muğlu, aralarında geçimsizlik bulunan eşi Nadiye Muğlu ile iki gün önce tartıştı. Bunun üzerine Nadiye Muğlu, 4 çocuğunu da alarak babasının evine gitti. Dün öğlen saatlerinde kayınpederi Abdurrahim Tüzer'in evine giden Ömer Muğlu, iki çocuğunu alarak bir süre dışarıda gezdirdikten sonra çocuklarıyla birlikte kendi evine döndü.
İftar sonrası Abdurrahim Tüzer, gece damadının evine gitti. Burada bilinmeyen bir nedenle Muğlu ve Tüzer arasında tartışma çıkarken, çocuklar da bir başka odaya geçti. Tüzer, tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği ruhsatlı tabancasıyla damadı Muğlu'ya ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağılık ve polis ekipleri sevk edildi.
Polislerin geldiğini gören Abdurrahim Tüzer, iki torununu da alıp dışarıdaki polislere silahıyla birlikte teslim olurken, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ömer Muğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Muğlu'nun cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI