İZMİR'in Buca İlçesi'nde 44 yaşındaki Kerim Ö., tartıştığı oğlu 17 yaşındaki S.Ö. tarafından bıçaklandı. Tedaviye alınan Kerim Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, olaydan sonra kaçan S.Ö. yakalandı.
Olay, dün saat 23.00'de Menderes Caddesi 374 numaradaki apartmanın 2 numaralı dairesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde sıhhi tesisatçı baba Kerim Ö. ile oğlu S.Ö. konuşmaya başladı. Aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, iddiaya göre baba Kerim Ö. başbaşa konuşmak istediğini söyleyerek oğlu S.Ö. ile birlikte başka bir odaya geçti. Odada tartışmanın büyümesi üzerine S.Ö., babasını bıçakladı. Kerim Ö.’nün eşi ve kızı gelen sesler üzerine odaya yöneldi. Bu sırada odasının kapısını açıp çıkan S.Ö. evden kaçtı. Anne Vildan Ö. ve kızı, baba Kerim Ö.’yü yerde kanlar içinde görünce, yaralarına tampon yapıp, ambulans çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden, sırtından ve bacağından bıçaklanan Kerim Ö.’yü, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan ve ameliyata alınan Kerim Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Olayın ardrından evden kaçan oğul S.Ö., bölgeye sevkedilen polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Okumadığı ve bir işte çalışırken kısa süre önce ayrıldığı öğrenilen S.Ö. Çocuk Şube Müdürülüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.