ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde dün görevli oldukları performans sınavına giderken geçirdiği kaza sonucu yaralanan tarih öğretmeni 28 yaşındaki Muharrem Çınar, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Kadriye Mahallesi yönünden Belek yönüne giden Mithat Batır yönetimindeki 34 GU 1341 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen öğretmen Mustafa Kılınç yönetimindeki 07 AEZ 15 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücülerden Mithat Batır ve beraberindekiler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Diğer araç sürücüsü öğretmen Mustafa Kılınç ve yanında bulunan meslektaşı Muharrem Çınar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçe devlet hastanesine götürüldü. Muharrem Çınar daha sonra Aspendos Hastanesi'ne, Mustafa Kılınç da Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi.
Tarih öğretmeni Muharrem Çınar burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Genç öğretmenin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Çınar ve Kılınç'ın Çandır Lisesi'nde öğretmen olarak görevli oldukları, dün yapılan performans sınavı için Kadriye İMKB Okulu'na görevli olarak gittikleri sırada kaza yaptıkları öğrenildi.