AYDIN'ın Çine İlçesi'nde pazarcı 54 yaşındaki Ahmet B., bir süre önce alıp tapusunu eşi 37 yaşındaki Raziye B. üzerine yaptırdığı evin, eşi tarafından kardeşine devredilmesine kızdı. Ahmet B. tartıştığı eşi Raziye B.'yi kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra jandarmaya teslim oldu.
Olay, Çine İlçesi Yenimahalle'deki evde bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Pazarcılık yapan iki çocuk babası Ahmet B. ile bir rehabilitasyon merkezinde çalışan bir çocuk annesi Raziye B., 11 yıl önce eşlerinden boşandıktan sonra evlendi. Çiftin çocukları mahkeme kararıyla eski eşlerinde kalırken, zaman içinde bir kızları dünyaya geldi. Ancak ilerleyen zamanda çiftin mutluluğu bozulmaya ve evde şiddetli tartışmalar yaşanmaya başladı.
BABA EVİNE DÖNMEDİ
Kısa süre önce çiftin yaşadığı tartışmanın ardından da Raziye B.'nin babası 70 yaşındaki Kamil Demir, İncirliova'dan gelip kızını götürmek istedi. Ancak Raziye B., çocuğu için tartışmalara katlanıp eşinin yanından ayrılmayacağını dile getirdi.
KIZLARI OKULA GİTTİ, TARTIŞMA BAŞLADI
Bugün saat 09.00 sıralarında çift, ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi kızları okula gittikten sonra ev tapusu yüzenden tartışmaya başladı. İddiaya göre, bir süre önce ev alan Ahmet B., tapuyu da eşi Raziye B.'nin üzerine yaptırdı. Ancak Raziye B., evin tapusunu kardeşine devretti. Bu durumu öğrenen Ahmet B., tepki gösterdi. Tartışma kavgaya dönünce Ahmet B., mutfaktan aldığı bıçağı eşi Raziye B.'nin kalbine sapladı. Kadın kanlar içinde yere yığıldı, Ahmet B. ise jandarmaya gidip teslim oldu.
CESEDİ BULUNDU
Jandarma hemen sağlık ekiplerine bilgi verdi ve olayın meydana geldiği eve gitti. Ancak içeriye girildiğinde Raziye B.'nin cansız bedeniyle karşılaşıldı. Gözaltına alınan Ahmet B., eşinin evin tapusunu kardeşinin üzerine yapmasını kabullenemediğini ve bu yüzden bir süredir tartıştıklarını daha fazla dayanamadığını söyledi.
YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Acı haberi alıp Raziye B.'nin evine gelen yakınları gözyaşı döktü. Kadının anne ve babası, böyle bir şey yaşanabileceğini önceden tahmin ettiklerini ancak kızlarının kendilerini dinlememesi üzerine çaresiz kaldıklarını ifade etti. Raziye B.'nin cesedi, Çine Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Jandarma tarafından polis ekiplerine teslim edilen şüpheli Ahmet B. ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.