KIRIKKALE'de bir tanker sürücüsü, aracıyla önünde seyreden Mehmet Aslan yönetimindeki otomobile arkadan çarpıp kaçarken bariyere bindiren otomobilde yangın çıktı. Önce vatandaşların, ardından Kırıkkale Belediye itfaiyesinin çalışması sonucu otomobil yangını kontrol altına alınıp söndürülürken sürücüsü kazayı sıyrıklarla atlattı.
Ankara'dan Kırıkkale yönüne giden Mehmet Aslan yönetimindeki 71 KE 748 plakalı otomobile gece saatlerinde arkadan gelen akaryakıt tankeri çarpıp kaçtı. Bu sırada bariyere çarpan ve yangın çıkan otomobili araç sürücüleriyle vatandaşlar söndürmeye çalıştı. Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın, söndürüldü. Otomobilde büyük hasar meydana gelirken Kırıkkale-Ankara karayolu ise Bölge Trafik ekiplerince alınan tedbirler sonucu 45 dakika sonra açıldı.
Kazayı sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Mehmet Aslan, "Ne olduğunu anlamadığım bir anda arkamdan gelen tanker süratle arkadan çarpıp kaçtı. Bu sırada otomobilimde yangın çıktı ve kendimi dışarı atıp kurtuldum" dedi. Otomobile çarpan tanker sürücüsünün yakalanması için Bölge Trafik ekipleri çalışma başlattı.