Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da 43 yaşındaki Emrah Kayacan, tamirini yapıp test etmek için bindiği motosikletle kaza geçirdi. Sulama kanalı kenarındaki demir korkuluklara çarpan Kayacan olay yerinde öldü.
Kaza, saat 18.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Motosiklet tamiri yapan Emrah Kayacan, bakımını tamamladıgı 06 VFC 48 plakalı motosikleti test etmek istedi. Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalı kenarındaki boş caddeyi kullanan Emrah Kayacan, hızla ilerlediği sırada dengesini kaybetti. Motosikletin ön lastiğini kaldırıma çarpan Kayacan, yere düştü. Kayacan devrilen motosikletle birlikte sürüklenmeye başladı. Kayacan'ın boynu kanal kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Demir korkuluk, Kayacan başını boynunu jilet etkisi yaparak kopardı. Motosiklet ise 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Emrah Kayacan'ın öldüğü belirlendi. 
Olayı gören bir çocuk, "Çok süratli bir şekilde ilerliyordu, motosikletin önünü kaldırdı. Hareket yapıyor sandık. Sonra birden motosikletin dengesini kaybetti, kaldırıma düşüp sürüklenmeye başladı. Korkuluklara kafasını çarptı. Motosiklet de sürüklendi" diye bilgi verdi. Feci kazayı haber alıp olay yerine gelen Kayacan'ın yeğeni gözyaşlarına boğuldu.
Olay Yerinde yapılan incelemenin ardından Emrah Kayacan'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

FOTOĞRAFLI