ESKİŞEHİR'de müşteri olarak bindikleri taksinin şoförü Önder Kadıoğlu'na saldıran kimliği belirsiz 5 kişi kaçtı. Bıçak ve yumruklarla çeşitli yerlerinden yaralanan Kadıoğlu hastaneye kaldırıldı. Polis, alkollü oldukları belirtilen şüphelileri yakalamak içi çalışma başlattı.
Olay gece saat 00.30 sıralarında Çamlıca Mahallesi Korukır mevkiinde meydana geldi. İddialara göre alkollü olan kimliği belirsiz 5 kişi, Önder Kadıoğlu'nun şoför olarak çalıştığı 26 T 0367 plakalı taksiye bindi. Şüpheliler Çamlıca Mahallesi Korukır mevkiinde aracı durdurup Kadıoğlu'na saldırdı. Taksi şoförü Kadıoğlu'nu bıçakla çenesinden, yumruk ve tekme darbeleriyle de çeşitli yerlerinden yarayan saldırganlar daha sonra yaya olarak kaçtı.
Olayın ardından cep telefonundan polisi arayıp yardım isteyen Önder Kadıoğlu, 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Kadıoğlu, müşteri olarak aracına binen 5 kişinin kendisine alkolün etkisiyle saldırdıklarını söyledi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri saldırganların taksi şoförünün parasını ya da eşyasını almadıklarını söyledi. Yetkililer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi, EK(EK/AAA)(FOTOĞRAFLI)