Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Muhammed Gökbulut, henüz nedeni belirlenemeyen sebepten tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralanan Gökbulut'un tedaviye alındığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.
Olay, Etiler Mahallesi 633'üncü Sokak'taki evde dün gece meydana geldi. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Muhammed Gökbulut, tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralı olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Gökbulut, yoğun bakımda tedaviye alındı. Ancak gencin tüm çabalara rağmen beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.
Muhammed Gökbulut'un arkadaşları ise Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi önünde ellerinde pankartlarla sessiz bir eylem gerçekleştirdi. Pankartlara "Meslektaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz", "Anlayış istiyoruz", "Acımızı yaşamak istiyoruz" yazan öğrenciler, eylemleri ile ilgili bir bilgi vermezken, fakülte yönetimi de bir açıklama yapmadı.


EG(AY/AK) (FOTOĞRAFLI)