Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, ()-GAZİANTEP'te, bir grup Suriyeli tarafından zorla cep telefonu alınmak istenen 16 yaşındaki Yusuf Özdemir, telefonunu vermeyince bıçaklandı. 
Olay sabah saatlerinde Sultan Selim Mahallesi, İnkilap Sokakta meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Özdemir yolda yürürken, aralarında Arapça konuşan bir grup yanına gelerek gence bir şeyler anlatmaya çalıştı. Özdemir, söylenenleri anlamadığını belirterek yanlarından uzaklaşmaya çalışırken, Suriyeli grubun arasındaki bir kişi yanındaki bıçağı göstererek cep telefonunu istedi.
Cep telefonunu vermek istemeyen Özdemir, yardım istemek için bağırınca elinde bıçak olan kişi Özdemir'i sol kolundan bıçaklayarak beraberindeki grupla olay yerinden kaçtı. Yaralı genci görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Özdemir'i Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk tedavisi yapılan Yusuf Özdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerine gelen polisler görgü tanıklarının ifadelerine baş vurarak olayı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.