Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sözlüsünün kendisinden ayrılma karar alması üzerine bunalıma girdiği ileri sürülen elektrik teknisyeni 25 yaşındaki Ufuk Dinçer, kaldığı atölyedeki odasında kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
Bir elektrik şirketinde elektrik teknisyeni olarak çalışan Ufuk Dinçer, bu sabah işe gitmek için arkadaşlarıyla buluşacakları yere gelmedi. Bunun üzerinde, arkadaşları, merak edip Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki atölyedeki odasına gitti. Kilitli olmayan kapıyı açarak içeri giren arkadaşları Dinçer'i üzerinde iç çamaşırlarıyla tavana iple asılı bulup, durumu 112 Acil Servis ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinçer'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Dinçer'in kıyafetleri ise dışarıdaki elektrik direğinde asılı bulundu. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından Dinçer'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Dinçer'in, Ankara'daki 3 yıllık sözlüsü S.G.'nin 3 gün önce ayrılma kararı aldığını, bu nedenle bunalımda olduğunu belirten arkadaşı Ahmet Demir, "Ufuk'un sözlüsüyle çok güzel hayalleri vardı. 2-3 ayda bir gidip, kendisini görüyordu. Ancak, ne olduysa son bir aydır telefonda tartışmaya başladılar. Ardından ayrıldılar. Kızın kendisinden ayrılıp, başkasıyla birlikte olduğunu tahmin ettiği için bunalımdaydı. Bugün işe gelmeyince merak edip kaldığı yere gittiğimizde acı tabloyla karşılaştık" dedi.
Dinçer'in cenazesinin, otopsinin ardından Ankara'ya götürülüp, toprağa verileceği öğrenildi. Jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YA(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)