Son Dakika! Diyarbakır - Mardin Karayolu'nda Askeri Araca Bombalı Saldırı: 3 Şehit



Mardin'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı patlatması ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI

Mardin-Diyarbakır karayolunun 25'inci kilometresinde bulunan Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançiftliği köyü yakınlarında bugün saat 11.00'de, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu. Patlamada nedeniyle Diyarbakır-Mardin karayolu trafiğe kapandı.

HAİNLER PEŞ PEŞE SALDIRDI

Bugün PKK'lı teröristlerin, yola döşedikleri el yapımı patlayıcıları patlatması sonucu ilk belirlemelere göre Hakkari'de 4, Van'da ise 2'si ağır 8 asker yaralandı. Adıyaman'da da bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında kırsal alanda çatışma çıktı, bir asker yaralandı. Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ndeki Bayır Jandarma Karakolu'na ise bu sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine kısa süreli çatışma çıktı.