İlker AKTAŞ/ SAMSUN,() - SAMSUN'da 23 yaşındaki Gökhan A. ile 21 yaşındaki Alperen Malkoç, sokak ortasında kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine Gökhan A., ruhsatsız tabancayla ateş etti. Bu sırada panikle kaçan Alperen Malkoç ise yere düşerek bacağından yaralandı. Kavga anı çevredeki güvenlik kameralarınca tesbit edildi.
Olay dün Samsun'un İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi Akdeniz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Fatih İlköğretim Okulu'nda oy kullanmaya giden Alperen Malkoç ile Gökhan A. arasında 'selam' verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma araya girenler tarafından yatıştırıldı. Dün de aynı yerde karşılaşan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Gökhan A. üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile Alperen Malkoç'a iki el ateş edip etrafa bağırdıktan sonra kaçtı.
Tabancayla ateş edilmesi sonucu kaçan Malkoç yere düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Malkoç'un yapılan tedavisinde kurşun yarası olmadığı, bacağındaki yaranın düşme sonucu meydana geldiği ifade edildi. Yapılan tedavinin ardından da taburcu edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi olayda kullandığı tabancayla birlikte Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi Zeytinlik Sokakta yakaladı. Kavga anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İA(MS/AAA) (FOTOĞRAF)