ANTALYA'da bir turizm firmasına ait 1'i rehber 10 kişiyi taşıyan minibüsün şoförü uyuyunca, araç orta refüje çıktı. Bariyerleri altına alıp yaklaşık 100 metre orta refüjden devam eden araç, güçlükle durabildi. Araç şoförü, "Dalmışım" dedi.
Pamukkale'ye gitmek üzere 9'u Rus, 1 rehber 10 yolcusuyla yola çıkan 20 VD 600 plakalı minibüsün şoförü 45 yaşındaki Ünal Karan, Akdeniz Bulvarı, Minicity Kavşağı'nı geçtikten 100 metre sonra seyir halindeyken uyukladı. Orta refüje çıkan araç bariyerleri altına aldıktan sonra yaklaşık 100 metre devam etti. Yükselen bariyerlere çarparak duran araçta büyük hasar oluşurken, yolcuların burnu bile kanamadı.
Kaza sonrası şoke olan şoför Ünal Karan, "Dalmışım. Nasıl oldu hatırlamıyorum" dedi. Uzun süre hasar gören araca bakan Karan, "Şimdi ben ne yapacağım" diye dert yandı. Tur rehberi Hüseyin Yıldırım ise "Kaptan uyuyunca kaza yaptık" dedi. Kaza sonrası yol kenarında bir süre bekletilen turistler, firma tarafından gönderilen başka bir araçla yola devam etti.

FOTOĞRAFLI