OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde sobadan çıkan yangın sonucu bir ev kullanılmaz hale gelirken 4 yaşındaki Tuana yaralandı.
Yangın, akşam saatlerinde Bağ Mahallesi'nde meydana geldi. 24 yaşındaki Meliha Bozdoğan, odun sobasını yakarak diğer odaya geçti. Bir süre sonra 4 yaşındaki kızı Tuana'nın ağladığını duyan genç kadın, odaya girdiğinde odanın yandığını gördü. Kızını alarak evden dışarı çıkan Bozdoğan, bağırarak komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülürken ev kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle elleri ve yüzünde yanıklar oluşan 4 yaşındaki Tuana, ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
'AİLENİN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK'
Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, yangın yerine gelerek incelemede bulundu. İtfaiye ekiplerinden bilgi alan Ayhan, daha sonra yaralanan Tuana'yı hastanede ziyaret etti. Durumdan haberdar olan Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "2 Odalı bir evde ikamet eden Bozdoğan ailesinin evi yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Ekipler gerekli müdahaleyi yapmıştır, ancak bu ev bir daha kullanılamaz. Ailenin Hastanedeki tedavileri bittikten sonra hemen öğretmenevine yerleştirilecek. Aileye ev bulunarak ihtiyaçları karşılanacak ve bir eve yerleştirilecektir. Devlet olarak biz yardımlarımızı Bozdoğan ailesi için seferber edeceğiz" dedi.