ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, köpeğe çarpmamak için direksiyon kıran tankere, peşinden gelen polis memurlarının kullandığı hafif ticari araç ile otomobil çarptı. Zincirleme kazada, 2'si polis memuru 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Siverek yönüne giden Mehmet Güngördü yönetimindeki 13 AD 206 plakalı tanker, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı. Ani manevra yapan tankere, arkasından gelen polis memuru Cengiz Aslanergün yönetimindeki 63 A 8749 plakalı hafif ticari araç çarptı. Polis aracına da peşinden gelen Hüseyin Kızılelma yönetimindeki 34 GOC 47 plakalı otomobil çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada hurdaya dönen polis otomobilindeki Siverek Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Mehmet Kel ve Cengiz Aslanergün ile diğer otomobilde bulunan Hüseyin Kızılelma, Erkan Aksu ve Suphi Oktan yaralandı.
Zincirleme kazada yaralanan 2'si polis 5 kişi, diğer sürücülerin çağırdığı ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu ise hasar gören araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.