ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, iki aile fertleri arasında çıkan taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kavga, gece saatlerinde Şair İbrahim Rafet Mahallesi 11'inci Sokakta medyana geldi. Mahallede fırın işleten Abdullah Acar ile karşı komşusu Mehmet Balur arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede taraflarının yakınlarının da katıldığı tartışmada, taş, sopa ve tüfeğin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda Mehmet Balur, Safiye Balur sopa darbeleriyle, Abdullah Acar ile kavgayı ayırmaya çalışan Şevket Özbay ise tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polislerin yoğun önlem aldığı olay yerindeki yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralılardan Abdullah Acar, sağlık durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yeni bir olayın yaşanmaması için polis, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MS (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)