ŞİŞLİ'de içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak önce kaldırama, daha sonra da reklam tabelasına çarptı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kadın da yaralandı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen araçta bulunan bira şişeleri ise dikkat çekti.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi, Sarıyer istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içinde 3 kişinin bulunduğu Serhat Aydın yönetimindeki 34 VE 9484 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce kaldırıma, sonra da yol kenarındaki reklam panosunun direğine çarptı. Kazanın ardından sürücü Serhat Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, Tuğçe Altuntaş (24) ve Emine Açıkgöz (20) yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan Tuğçe Altuntaş'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonrası, Altuntaş sıkıştığı yerden çıkartıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Emine Açıkgöz'ün kazanın şokunu uzun süre atlatamadığı görüldü. Yaralılar ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen araçta bulunan bira şişeleri ise dikkat çekti.

Otomobilin hızlı olduğunu öne süren bir görgü tanığı, "Fren sesini duyduk. Daha sonra reklam panosuna çarptı" dedi. Kazada hayatını kaybeden Serhat Aydın'ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HK(İY) (FOTOĞRAFLI)