BİLECİK'te lastikçi dükkanında şişirilen kamyon lastiği patladı, 23 yaşındaki tamirci İsmail Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay akşam saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Necmi Yılmaz'a ait lastikçi dükkanında meydana geldi. İşyerinde lastik tamircisi olarak çalışan İsmail Kaya'nın şişirdiği kamyon lastiği aniden patladı. Aşırı şirilmekten dolayı patladığı sanılan lastik İsmail Kaya'nın yüzüne çarptı. Kaya, kanlar içerisinde yere yığılıp kaldı. Olay yerine gelen 112 ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalesine rağmen İsmail Kaya kurtarılamayarak öldü. Kaya'nın askerden yeni geldiği ve kısa bir süre önce de lastikçi dükkanında çalışmaya başladığı belirtildi. 

İşyeri sahibi Necmi Yılmaz, İsmail Kaya ile birlikte lastikleri şişirirken telefon çaldığını, telefonu açmak için yazıhane bölümüne geçtiği sırada patlamanın meydana geldiğini ve kendisinin yara almadan kurtulduğunu söyledi.

Ölen İsmail Kaya'nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.