Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken bir minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Gülseren Ceylan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
İnegöl Nene Hatun Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve bugün Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girme hazırlığı yaptığı belirtilen Ceylan'ın kaza anı da güvenlik kameraları ile görüntülendi. İnegöl Alanyurt Yağlı Tohumlar Kavşağı Mevkii'ndeki kaza dün meydana geldi. Gürsel U. yönetimindeki 16 LR 059 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Nene Hatun Kız Meslek Lisesi Saç Bakım Bölümü son sınıf öğrencisi Gülseren Ceylan’a çarptı. Kazada, minibüsün ön camına çarparak yere düşen kız öğrenci ağır yaralı olarak kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bugün YGS'ye girecek genç kızın cenazesi Alanyurt Üçevler Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından Alanyurt Mezarlığı’nda, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Nene Hatun Kız Meslek Lisesi Müdürü Hakan Esen, genç kızın ailesi, yakınları, okuldan arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı. 
Soruşturma sürdürülürken, kazanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

SA(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)