MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki çarşıda esnafın kullandığı otoparka aracını park eden Ali Demir, döndüğünde çıkışın zincirle kilitlendiğini görünce çılgına döndü. Çevredeki esnafla tartışan ve ruhsatsız tabancasına sarılan Ali Demir'ii, bir esnaf zıpkınla kovaladı. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan kavga, faciaya dönmeden polisin müdahalesiyle önlendi.
Olay, Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi Cevat Şakir Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Caddede esnafın kullandığı otoparka 48 V 6680 plakalı otomobilini park eden otopark işletmecisi 50 yaşındaki Ali Demir, işlerini tamamlayıp döndüğünde, çıkış yerinin zincirle kilitlendiğini gördü. Çevreye bağırıp kilidin açılmasını isteyen Ali Demir, sesini duyuramayınca aracıyla kilidi kırdı. Bunun üzerine, ayakkabı mağazası sahibi 48 yaşındaki Ali Acar ve bisiklet tamircisi 35 yaşındaki Mustafa Hacıkara işyerlerinden çıkıp Ali Demir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Ali Demir, ruhsatsız tabancasına sarıldı ve Acar’a tekme attı.
ZIPKINLA KOVALADI
Bisiklet tamircisi Hacıkara da işyerindeki zıpkını alıp kurduktan sonra Ali Demir’nin peşine düştü. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından olay yerine Ali Demir’nin ağabeyi Tamer Demir de geldi ve kavga daha da büyüdü.
Kısa sürede olay yerine gelen polis tarafları güçlükle ayırdı. Olayda yaralanan olmazken, korku dolu anlar yaşandı. Kavganın faciaya dönüşmesini polisin erken müdahalesi önledi. Ali Demir’in ruhsatsız tabancasına el konuldu, otomobilinde yapılan aramada kavgalarda kullanılmak üzere özel olarak hazırlanmış sopalar ele geçirildi. Acar, Hacıkara, Ali Demir ve Tamer Demir'in de ifadelerine başvuruldu.