Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde oturan, 64 yaşındaki Mürsel Ahmet Metin, uğradığı silahlı saldırıda karnından yaralandı. Seken kurşunlardan biri yolda bekleyen bir otomobilin ön camına isabet ederken, polis motosikletiyle kaçtığı belirlenen saldırgan, 40 yaşındaki R.P.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Turgutlu'da kahve işleten Mürsel Ahmet Metin, bugün saat 13.00 sıralarında, Altay Mahallesi, Tınaztepe Sokak'ta silahlı saldırıya uğradı. Karnına isabet eden kurşunlarla yaralanan Metin, kanlar içinde kaçarak Cevdet Öktem Caddesi'ndeki bir manava sığındı. Metin, manavın durumu bildirmesi üzerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Metin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Seken kurşunlardan biri de yol kenarında bekleyen 45 ZC 5799 plakalı otomobilin ön camına isabet etti.
Otomobil sürücüsü 28 yaşındaki Mustafa Yılmaz,  şans eseri yara almadan kurtuldu. Polis, olayın ardından 45 ZB 7789 plakalı motosikletiyle kaçan ve saldırıya uğrayan Metin ile aralarında husumet bulunan R.P., olduğunu belirleyip, yakalanması için çalışma başlattı.

DÇ(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)