Kadir ÖZEN/İZMİR, ()- İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, kimliği belirsiz bir kişiyle tartışan 31 yaşındaki Ozan Evren, başından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Kafasındaki mermi çekirdiği tehlikeli olduğu için çıkartılmayan Evren, Yoğun Bakım Servisi'ne gözlem altına alındı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Harmandalı Semti Mimar Sinan Caddesi 10 numara karşısındaki arsada meydana geldi. Bir süredir işsiz, Ozan Evren ile kimliği belirsiz bir kişi ile arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Başının sol tarafından vurulan Ozan Evren, kanlar içinde yerde kaldı. Şüphelinin otomobille uzaklaştığı öğrenildi. Yaralı Evren'i görenler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
MERMİ ÇEKİRDEĞİ ÇIKARTILMADI
İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Ozan Evren'i, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Mermi çekirdiğinin kafatasından çıkartılması riskli görülen Ozan Evren'in Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'ne müşahade altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KÖ(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)