SAMSUN'da 36 yaşındaki Murat Ç., elindeki ruhsatsız tabancayla eşi 35 yaşındaki Semra Ç.'ye şaka yapmak isterken karnından vurduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı kadın tedavisinin ardından taburcu edildi. Murat Ç. ise bugün ise adliyeye sevk edildi.
Olay, dün akşam Canik İlçesi'ne bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Murat Ç., mutfakta yemek yapan eşi Semra Ç.'nin yanına gidip belindeki tabancayı çıkarttı. Silahı gören eşi "Şaka yapma" dedi. Tabancanın boş olduğunu söyleyen Murat Ç., tetiğe basınca ateş aldı. Çıkan mermi, eşinin karnından girip sağ kalçasından çıktı. Bir anda şaşkına dönen eş, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı kadın ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk ifadesinde balkonda otururken vurulduğunu ve kendisini vuran kişiyi tanımadığını söyleyen Semra Ç. polisin çapraz sorgusu sonrası ifade değiştirip, "Mutfakta çalışırken eşim yanıma geldi. Belindeki silahı çıkartıp bana vermek istedi. Ben de silahı almayıp 'Dışarı çık' dedim. Eşim de 'Bak mermi yok içinde' diyerek tetiği basınca silah patladı ve kazayla vuruldum" dedi. Polis tarafından gözaltına alınan Murat Ç. de eşinin ifadesini doğrulayarak pişman olduğunu dile getirdi.
Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Öte yandan yaralı kadın ise tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.