SAMSUN'da tartıştığı kişi yerine evde misafir olarak bulunan kişiyi tabancayla bacağından yaraladığı iddiasıyla aranan 19 yaşındaki Oğuzhan T., polis tarafından gözaltına alındı. 
Olay 4 gün önce İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 2 ay önce Oğuzhan T., çıkan bir tartışmada Mehmet T.'nin evinin camlarını kırdığı iddiasıyla aralarında husumet başladı. Olay günü ruhsatsız tabancasını yanına alan Oğuzhan T., Mehmet T.'nin evine gidip kapının zilini çaldı. Ancak kapıyı evde misafir olarak bulunan Orhan K. açtı. Kapı açılır açılmaz  karşısına çıkan Orhan K.'yı sol bacağından yaralayan şüpheli, olay yerinden kaçtı. Yaralı ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu olaydan iki saat sonra aynı adrese gelen Oğuzhan T., bu kez Mehmet T.'nin aynı binanın ikinci katında oturan ağabeyi Erçin T.'nin evine ateş ederek olay yerinden kaçtı. Dün akşam da evi kurşunlanan Erçin T. de, Oğuzhan T.'nin evine giderek pompalı tüfekle ateş açıp kaçtı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralama olmadı. Polis, olayın ardından başlattığı soruşturmanın ardından Oğuzhan T. ile Erçin T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Erçin T. adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest kalırken, Oğuzhan T. hakkındaki soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HÇ(MS/AAA)(FOTOĞRAF)