Sirkeci'de iki seyyar satıcılar arasında tezgah yeri tartışması nedeniyle kavga çıktı. Silahını çeken seyyar satıcılardan biri diğerine kurşun yağdırdı. 6 mermiyle vurulan seyyar satıcının amca oğlu da saldırganı durduramadı. O da başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.
Fatih Sirkeci Hobyar Mahallesi Büyükpostane Caddesi Türbe Sokak üzerinde tezgah açarak tütün satan Ramazan S. ile tekstil ürünü satan Mehmet Aslan arasında öğlen saatlerinde tezgah yeri nedeniyle tartışma çıktı.
Edinilen bilgiye göre Ramazan S. belindeki tabancayı çekerek Mehmet Aslan'a ateş etmeye başladı. Olayı gören Mehmet Aslan'ın kuzeni Bayram Aslan, yere yığılan amca oğlunun üzerine atılarak Ramazan S.'nin ateş etmesini engellemek istedi. Ancak Ramazan S. tabancayla ateş etmeye davam etti. Başına ve göğsüne 6 kurşun isabet eden Mehmet Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Bayram Aslan ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
(BB)