Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Özbekistan asıllı Nazire Aşuralevia'yı evinde bıçaklayarak ağır yaralayan ve 14 yaşındaki kızı Dila Aşuralevia'yı öldüren 51 yaşındaki Ayhan Arslan adliyeye sevk edildi.
Olay dün Memurevleri Mahallesi, 205'inci Sokak'taki Atlı Apartmanı'nda meydana geldi. İlk eşinden ayrıldıktan sonra kızı Dila Aşuralevia ile yaşayan Nazire Aşuralevia, bir süre önce elektrik teknisyeni Ayhan Arslan ile tanıştı. Birlikteliklerinden 3 yaşlarında bir kızları olan ikili arasında sık sık tartışma yaşanmaya başladı. Nazire Aşuralevia'nın polis merkezine giderek hakkında şikayetçi olduğu Arslan için uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen, Aşuralevia sevgili şiddetinden korunamadı.
Dün sabah saatlerinde eve gelen Arslan, önce anne Nazire Aşuralevia'yı karnından, ardından kızı Dila Aşuralevia'yı kalbinden bıçakladı. Dile Aşuralevia yaşamını yitirirken, Nazire Aşuralevia ağır yaralandı. Dün geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alınan annenin tedavisinin sürdüğü açıklandı. Olay yerinden kaçan şüpheli ise birkaç saat sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
İfadesinde aile içi sebeplerden dolayı tartıştıklarını belirten şüphelinin sorgusu bugün tamamlandı. Asayiş Şube Müdürlüğü önündeki gazetecilerin görüntü almamaları için arka kapıdan polis aracına bindirilen Ayhan Arslan, adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI