Bahri KARATAŞ- Utku BOLULU/İZMİR, () - İZMİR'in Konak İlçesi'nde, eşinden boşanmak üzere olan 2 çocuk annesi öğretmen 40 yaşındaki E.A., erkek arkadaşı özel güvenlik görevlisi 25 yaşındaki H.K. tarafından terk edilince, bir otelin 7'inci katındaki odanın penceresinden atlamak istedi. Aldığı alkolün etkisiyle sinir krizleri geçiren ve bayılıp odanın içerisine düşen E.A. hastaneye kaldırıldı.
Bugün saat 12.00 sıralarında bir otelin 7'inci katında bir kadının pencereden bacaklarını sarkıtmış halde oturduğunu görenler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Otele gelen ekipler, kadının atlama veya düşme ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Ekipler, Karabağlar İlçesi Uzundere semtindeki bir okulda görev yaptığı öğrenilen öğretmen E.A.'nın bulunduğu 7'inci kattaki odaya çıktı. Odanın kapısının kilitli olması nedeniyle görevliler, yan odadan müdahale etti. Aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçen E.A., bir süre sonraodanın içine doğru düştü. Sağlık ekipleri, görevliler tarafından kapısı açılan odaya girip, ilk müdahalede bulundu. Ambulansa bindirilen ve sinir krizi geçiren E.A., sürekli gözyaşı döktü. Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.A. tedaviye alındı.
EŞİ ÇOCUKLARINI GÖSTERMİYORMUŞ
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, iddiaya göre eşiyle ayrı yaşayan ve boşanma davaları süren 2 çocuk annesi öğretmen E.A., özel bir bankada güvenlik görevlisi olan H.K. ile gönül ilişkisi yaşadı. Sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine de bunalıma girip, dün geldiği otelde gece alkol aldı. Odanın kapısını kilitleyerek sabaha kadar alkol alan E.A.'nın önce bileklerini keserek intihar etmek istediği, bunu yapamayınca pencereye çıkıp atlamak istediği ileri sürüldü. E.A.'nın, boşanmak üzere olduğu eşi S.A.'nın, H.K. ile ilişkisini bildiği için iki çocuğunu kendisine göstermediğini söylediği belirtildi. E.A.'nın, H.K'ye cep telefonundan gönderdiği mesajda intihar edeceğini yazdığı da kaydedildi.

FOTOĞRAFLI