Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() SARIYER Kısırkaya Plajı'nda serinlemek için denize giren 18 yaşındaki Bayram Vural, dalgalar arasında kayboldu. 2 gündür bulunamayan Vural’ın arama kurtarma çalışmaları sürerken, ailenin bekleyişi devam ediyor.

Tekstil işçisi Bayram Vural, geçtiğimiz Pazar 12 arkadaşıyla birlikte Küçükköy’den, denize girmek için Sarıyer Kısırkaya Plajı’na gitti. İddialara göre, denizin dalgalı olmasına rağmen suya giren Vural ve 4 arkadaşı dalgalar arasında kayboldu. Plajda bulunanların yardımıyla 4 kişi kurtarılırken Vural’a ulaşılamadı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kıyı emniyetine bağlı ekipler gönderildi. Ancak aramalar sonuç vermedi.



OĞLUMUN CENAZESİNİ İSTİYORUM

Oğlunun denizde kaybolduğunu öğrendikten sonra yakınlarıyla birlikte plaja gelen ve iki gündür bekleyişini sürdüren baba Coşkun Vural, “Burada arkadaşlarıyla birlikte denize girmiş. Dalgalar arasında 4 kişiyi kurtarmışlar ama benim oğlumu bulamamışlar” dedi. Arama kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten acıla baba Vural, “Ben oğlumun artık cenazesini istiyorum. Benim yetkililerden istediğim tek şey çocuğumun ölüsü” diye konuştu.

Kurtarma ekiplerinin deniz yüzeyinde arama çalışmaları sürerken, Vural’ın yakınlarının da bekleyişi sürüyor. Vural’ın yakınları sırayla dürbünle denizi gözetliyor.



FOTOĞRAFLI