TRABZON’da 18 Ekim'de selektör yapma yüzünden çıkan kavgada iki kişiyi bıçaklayan Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan'ın oğlu Mehmet Fatih Yıldırımhan ile aynı olayda Yıldırımhan'ı tartaklayan Metin Şafak tutuklandı.
Olay 18 Ekim gecesi saat 02.45'de Konaklar Mahallesi Havalimanı Caddesi’nde meydana geldi. Havaalanına giden Mehmet Fatih Yıldırımhan yönetimindeki 61 TS 716 plakalı otomobil, Değirmendere mevkiinde önünde giden Erdoğan Günaydın'ın kullandığı 34 TU 3402 plakalı araca selektör yaparak yol istedi. Ancak otomobil yol vermeyince birkaç kez klakson çalan Yıldırımhan aracı sollayarak geçti ve yoluna devam etti. Selektör yapılmasına ve korna çalınmasına sinirlenen Erdoğan Günaydın, aracı takip etti ve havalimanına giriş yapan Yıldırımhan’ın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Erdoğan Günaydın'ın yanındaki Metin Şafak, Mehmet Fatih Yıldırımhan'ı tartaklarken; Yıldırımhan da Metin Şafak'ı karnından, sürücü Erdoğan Günaydın'ı ise omuzundan bıçakla yaraladı.
Dövülen Mehmet Fatih Yıldırımhan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Metin Şafak'ın ise karnına 24 dikiş atıldı. Erdoğan Günaydın ise ayakta tedavi edildi.
HASTANEDEN MAHKEMEYE
Mehmet Fatih Yıldırımhan ile Metin Şafak, hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından bugün mevcutlu olarak Adliye'ye getirildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevkedilen Mehmet Fatih Yıldırımdah iki kişiyi bıçakla yaralamaktan, Metin Şafak ise darp sonucu yaralamak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.