TRABZON’da havaalanına giderken selektör yapmalarına rağmen yol vermeyen otomobili korna çalarak sollayıp geçen 23 yaşındaki sürücü Fatih Yıldırımhan ve aynı araçta bulunan 43 yaşındaki Serdal Çirkin, havalanı girişinde arkadan çarpan aynı araçtaki 4 kişinin saldırısı sonucu yaralandı. Sağlık durumu ciddi olan Fatih Yıldırımhan hastanede tedavi altına alındı. 4 kişi ise sorgularının ardından serbest bırakıldı. 
Olay önceki gece saat 02.00 sıralarında Konaklar Mahallesi Havalimanı Caddesi’nde meydana geldi. Havaalanına giden Fatih Yıldırımhan yönetimindeki 61 TS 716 plakalı otomobil, Değirmendede mevkiinde önünde giden M.Ş. idaresindeki 34 TU 3402 plakalı araca selektör yaparak yol istedi. Ancak otomobil yol vermeyince birkaç kez korna çalan Yıldırımhan aracı sollayarak geçti ve yoluna devam etti. Selektör yapılmasına ve korna çalınmasına sinirlenen M.Ş., aracı takip etti ve havalimanına giriş yapmakta olan Yıldırımhan’ın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Fatih Yıldırımhan ve Serdal Çirkin, diğer aracın sürücüsü M.Ş. ile aynı araçta bulunan E.G., N.Ş. ve C.Ş.’nin saldırısı sonucu yaralandı.
SEDYEDE DE SALDIRDILAR
Çevredekilerin ve polisin müdahalesi sonrasında olayda yaralanan Fatih Yıldırımhan ile E.G., Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tarafların Acil Servis'te karşı karşıya gelmesi üzerine sedyede yatan Fatih Yıldırımhan, yeniden saldırıya uğradı. Özel güvenlik ekipleri ve polisin müdahalesi sonrasında saldırının büyümesi önlendi. Fatih Yıldırımhan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan'ın oğlu olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Fatih Yıldırımhan’ın kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ederken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaya karışan E.G., N.Ş., C.Ş. ve M.Ş. ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
ARKADAN ÇARPTILAR, BIÇAKLA SALDIRDILAR
Olayda yaralanan Serdal Çirkin, kendilerine arkadan çarpan araçtakilerin saldırısına uğradıklarını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Uçağa geç kalmıştık. Önümüzdeki araca selektör yaparak yol istedik. Yol vermediler. Daha sonra yol genişleyince sollama yaptık. Arkamızdan takip ettiler, havaalanı girişinde bize arkadan çarpınca mecburen durmak zorunda kaldık. Çarpma sırasında ciddi şekilde bir kaza atlattık. Araçtan indiler, sorgusuz sualsiz saldırmaya başladılar. Bir ara gider gibi oldular, bıçakla tekrar saldırdılar. Orada bir sürü insan vardı ama kimse yardımcı olmadı. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Hastanede de sedyede yatan Fatih’e yeniden vurdular. Bu adamlar bizi önce çarparak durdurdular, daha sonra darp ettiler. Nasıl serbest kalırlar anlamış değilim. ”
YAPILAN TAM ANLAMIYLA VAHŞETTİR
Oğlunun darp edilmesini vahşet olarak nitelendiren Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ise, “ Bu benim değil tüm Trabzon’un meselesidir. Sedye üzerinde bile yarı baygın kişiye saldırarak onu öldürmeye kast edeceksiniz. Bu vicdana, hukuka sığan bir şey değildir. Yapılan tam anlamıyla vahşettir” diyerek tepkisini dile getirdi.