Beyoğlu'nda bir araca çarparak devrilen motosikletten düşen polislerden biri şehit oldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis için tören düzenlendi.
Kaza dün saat 16.50 sıralarında Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda meydana geldi.
Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, "Yunus" olarak bilenen motorize polis ekibi ilerlerken sağa dönüş yapan araca çarptı. Kontrolden çıkan motosikletten düşen polisler Altay Yücel ile Mehmet Ali Uğur bir süre sürüklendi. Polislerden motosikleti kullanan Mehmet Ali Uğur direğe çarparak ağır yaralandı. Uğur kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu. Diğer polisin tedavisi ise sürüyor.
TÖREN DÜZENLENDİ
24 yaşında şehit olan Mehmet Ali Uğur için Haliç'teki Motosikletli Polisler Tim Amirliği'nde tören düzenlendi. Törene Uğur'un ailesinin yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile meslektaşları katıldı. Törene katılan Uğur'un nişanlısı ile annesi sinir krizleri geçirdi. Şehit yakınlarını yine şehidin meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı. Törende konuşan Çapkın, “Babasıyla konuşuyorduk. Sürekli babasına ben şehit olacağım diyormuş. Amacına ulaştı. Mehmet Ali görevinde kutsal şekilde öldü. Yani ölmedi. Biz bilmiyoruz. Cenab-ı Allah onlara ölü demeyin onlar diridir diyor" şeklinde konuştu. Şehit polis yapılan duanın ardından omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Yunus polisleri de cenazenin bulunduğu minibüse konvoy oluşturarak meslektaşını havalimanına götürdü. Uğur'un cenazesinin yarın Burdur'da toprağa verileceği bildirildi.