KONYA'da 18 yaşındaki Ü.Ö.'ye sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddia edilen 26 yaşındaki Ömer Ö., kızın ailesi ve mahalle sakinleri tarafından darp edilip bıçaklandı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ömer Ö., suçlamaları kabul etmedi. 

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Telli Mescit Sokakta meydana geldi. İddiaya göre Ömer Ö., bir kız arkadaşıyla pastaneye giden 18 yaşındaki Ü.Ö.'yü takip etmeye başladı. Sokak içerisinde evine doğru yürüyen Ü.Ö.'ye sözlü ve fiziki tacizde bulunan Ömer Ö., genç kızın tepkisi ve bağırması üzerine hızla bölgeden uzaklaştı. Ağlayarak eve giden Ü.Ö., durumu ailesine anlattı. Evden ayrılan baba Yunus Ö., (65) çevrede araştırma yaparken, iki sokak uzakta kızının tarif ettiği Ömer Ö. ile karşılaşınca mahalle sakinleri ile birlikte darp etti. Arbede sırasında bacaklarının çeşitli yerlerinde bıçakla kesilen Ömer Ö., kavga ihbarı üzerine bölgeye gelen polis tarafından öfkeli kalabalığın elinden kurtarıldı. Ömer Ö., polis tarafından ekip otosuna bindirildi. 

BENİ SARKINTILIK YAPTI ZANNETTİLER

Suçlamaları kabul etmeyen Ömer Ö., "Ben yolda yürüyordum. Kıza bişey soracaktım. Bunlar beni sarkıntılık yaptığımı düşünüp beni dövüp bıçakladılar. Bacaklarımda bıçak yarası var" dedi. Dişleri kırılan ve bacaklarında bıçak yarası olan Ömer Ö., ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ömer Ö.'nün poliste suç kaydının bulunmadığı öğrenildi. 

Polis, olaya karışan aile üyelerini ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.