ŞANLIURFA'da, aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Karaköprü İlçesi'ndeki Balıkayağı Bulvarı'nda meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen Tektek ve Uygunlutaş aileleri arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede taraflar birbirlerine taş, sopa ve tabancalarla saldırdı. Olayda Veysel Tektek ve Elif Uygunlutaş sopa darbeleriyle, 23 yaşındaki Tarık Tektek ise kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunla yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanılan yaralılardan Tarık Tektek, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tektek'in cesedi, otopsi için morga gönderildi.

Olayı haber alarak hastane önüne gelen iki aile fertleri arasında yeniden kavga başladı. Taraflar, polisler tarafından ayrıldı. Polis, hastane bahçesinde yoğun önlem aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI