ŞANLIURFA’da, cep telefonu satılan bir işyerine giren yüzleri poşuyla sarılı 2 hırsız, kaldırım taşıyla kırdıkları tezgahta bulunan 70 bin TL değerindeki 75 cep telefonu ve aksesuarlarını çalarak kayıplara karıştı. İşyerinde 1 saat 20 dakika kalan hırsızların cep telefonlarını çalma anı güvenlik kameraları ile görüntülendi
Olay, dün akşam Eyüp Peygamber Caddesi’nde bulunan Hüseyin Dinç’e ait cep telefonu satılan işyerinde meydana geldi. Yüzlerini poşu ve bere ile kapatan 20-25 yaşlarındaki 2 kişi, kaldırımdan söktükleri parke taşıyla işyerinin camını kırıp içeriye girdi. Kilitli olan tezgahlarda bulunan cep telefonlarını almak için ellerindeki kaldırım taşı ve sandalye kullanarak, tezgah camını kıran hırsızlar, 75 cep cep telefonu ve aksesuarlarını çaldı. 1 saat 20 dakika işyerinde kalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.  Sabah işyerlerini açmaya geldiğinde hırsızlığı fark eden Hüseyin Dinç, polislerden yardım istedi. Polisler, parmak izi çalışması yapıp güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheli 2 hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Bayi müdürü Salih Küçük, işyerindeki hırsızlık olayıyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Hırsızlar, bizim işyerimizde 1 saat 20 dakika boyunca kaldıklarını kamera kayıtlarında tespit ettik. Bu süre zarfında ana yol üzerinde bulunan bu işyerindeki hırsızlık olayını hiçbir polisin fark etmemesini şaşkınlıkla izledik. Hırsızlar, 70 bin TL değerinde malzemeleri çalıp montlarının içerisine koyarak kayıplara karıştı. Biran önce bu işi yapan hırsızların yakalanmasını istiyoruz."
Hırsızlık ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.