KONYA'da mutfak penceresinden girdiği evden dizüstü ve tablet bilgisayar çalan 20 yaşındaki Sinan Kılıç, yakalandı. İlk ifadesinde evden hırsızlık yapmadığını ileri süren Kılıç, sandalye üzerinde bıraktığı ayakkabısına ait ayak izi karşılaştırması uyunca suçu itiraf etti. 
Hırsızlık, dün saat 18.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Işıklar Mahallesi Doğru Irmak Sokak'taki Sunay G.'ye ait evde meydana geldi. Tornavida ile mutfak penceresini açarak eve giren 20 yaşındaki Sinan Kılıç, dizüstü ve tablet bilgisayarı alıp kaçtı. Eve geldiklerinde çekmece ve dolapların karıştırıldığını ve bilgisayarlarının çalındığı gören ev sahipleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede gelen Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evde inceleme yaparken, sandalyenin üzerinde ayak izi tespit etti. Mahalle sakinlerinin ifadesine başvuran polis, ev çevresinde dolaşan 20 yaşlarındaki şüpheli bir kişinin eşgalini aldı. Çevrede araştırma yapan ekipler, eşgale uyan ve hırsızlıktan 40'a yakın suç kaydı bulunan 20 yaşındaki Sinan Kılıç'ı göz altına aldı. 
Polisteki ifadesinde hırsızlık yapmadığını öne süren Sinan Kılıç'ın ayakkabısına ait ayak izi evdeki sandalyede bulunan ayak izi ile karşılaştırıldı. İzlerinin uyması üzerine suçu itiraf eden Sinan Kılıç'ın çaldığı dizüstü ve tablet bilgisayarı ise aynı mahallede bulunan evinin çatısında sakladığı belirlendi. Sinan Kılıç, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.