SAKARYA'nın Karapürçek İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu araçta bulunan Fahri Karakaya öldü, oğlu, 12 yaşındaki İlhan Karakaya ise, yaralandı.
Karapürçek İlçesi'nden Mecidiye Köyü'ne giden Fehmi Karakaya yönetimindeki 54 DT 781 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobil hızla bir ağaca çarptıktan sonra durabildi.
Otomobilde sıkışan Fahri Karakaya, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. 112 ambulansındaki sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Fahri Karakaya Akyazı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü Karakaya, Akyazı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak öldü. Kazada yaralanan sürücünün oulu İlhan Karakaya, özel bir otomobil ile hastaneye sevk edildi. 
Kazada ölen Fahri Karakaya’ın Karapürçek İlçesi'nde oturduğu, bacanağını ziyaret için Mecidiye Köyü'ne gitmek istediği belirlendi.