SAKARYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 105 bin 294 uyuşturucu hap, 1 kilo 673 gram bonzai, 14,7 gram esrar, 2 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yürüttüğü uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 'satıcı' oldukları öğrenilen 5 şüphelinin ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldı.
Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramada şüphelilerin ev, işyeri ve araçlarında 105 bin 294 uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 kilo 673 gram bonzai, 14,7 gram uyuşturucu esrar maddesi, 2 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ve 70 fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A ve Ö.E tutuklanarak cezaevine gönderilirken, R.G adli kontrol cezası aldı. 
Sakarya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sakarya genelinde son 3 aydaki çalışmalar sonunda, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan 13 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, bunların 3'ü tutuklandı, 2'si ise adli kontrol cezası aldı.

FOTOGRAFLI